Suomeksi   Om Agrolink   Kontakta Agrolink  Bli abonnent  Logga in
 söndag 28.4.2024
 Grattis Ture
15.4.2005 / LF
Marknadsföringsexpert ny vd för HK Ruokatalo
Styrelsen för HK Ruokatalo utnämnde på tisdagen Kai Seikku till ny vd för bolaget. Nu arbetar Kai Seikku som vd för reklambyrån Hasan & Partners och som landschef för marknadsföringsbolaget McCann-Ericksson.
De nya arbetsuppgifterna kommer Seikku att ta sig an stegvis. Från och med början av september 2005 kommer han att bli chef för den inhemska verksamheten i HK Ruokatalo.
Då den nuvarande koncernchefen Simo Palokangas går i pension i april 2006 tar Seikku över ansvaret för hela koncernen.
Han kommer också att ta över ledningen i Andelslaget LSO. Simo Palokangas kommer däremot att fortsätta i styrelsen för HK Ruokatalo.
- Genom sitt kunnande och sina erfarenheter kompletterar Seikku den kunskap som finns i bolaget om konsumenternas matvanor och behov. Speciellt den marknadsorienterade delen av livsmedelskedjan där varumärkena är viktiga är bekant för Seikku. Dessutom har han stor internationell erfarenhet, vilket är bra då HK Ruokatalo utvecklas internationellt, säger Marcus H. Borgström som är styrelseordförande för HK Ruokatalo.
Kai Seikku är född 1965 och ekonomiemagister till utbildningen. Innan han blev chef för Hasan & Partners har han bland annat arbetat som konsult för The Boston Consulting group. Under sin konsulttid kom han också i kontakt med HK Ruokatalo för ungefär tio år sedan. Då gällde konsultuppdragen att försöka få då krisdrabbade HK Ruokatalo på fötter.

Annonser

































 © Copyright 2001, Agrolink Ab