Suomeksi   Om Agrolink   Kontakta Agrolink  Bli abonnent  Logga in
 fredag 24.5.2024
 Grattis Alarik

Agrolink Ab
Datorer - Tillbehör - Service/Support - Kameraövervakning - Internettjänster

Hos oss köper du din dator och datortillbehör till lågt pris och kan köpa till installation, överföring från gammal dator.

Service och support
Vi har en egen serviceavdelning som dagligen hjälper kunder med felsökning, uppgradering, reparationer, trådlösa nätverks och Internet-installationer, räddning av data mm. Vi utför reparationer av alla märken.

Kameraövervakning
Vi säljer kvalitetskameror och andra övervakningsrelaterade produkter som nätverkservrar, dataväxlar, trådlösa nätverksprodukter mm. Med vårt breda sortiment kan vi skräddarsy övervakningslösningar som passar de flesta situationer. Vi saluför också intelligenta videövarvakningsystem som kan räkna personer, bilar, följa med objekt osv.

Internettjänster
Till företag och privatpersoner säljer vi Internettjänster och har egen serverhall för serverhosting, webbhotell, epost mm. Vi tar också hand om företags drift och underhåll av IT-system.

Webbsidesproduktion och sökmotoroptimering
Behöver du en webbsida eller hjälp med att uppdatera och underhålla din befintliga webbsida kan du kontakta oss. Vi har erfarenhet av de flesta publiceringssystem och sköter redan om många företags webbsidor. Vi utför också sökmotoroptimering och analys av webbsidor.

Våra öppettider är:
Måndag-Fredag 9-17

Agrolinks produkter och tjänster för dig som är lantbrukare eller landsbygdsföretagare:

www.agrolink.net
är en allmän portal som riktar sig landsbygdsföretagare i Finland. Portalen innehåller nyhetsförmedling, marknadsplatser, länkarkiv, samt information om Agrolinks övriga produkter och tjänster.
members.agrolink.net
är affärsverktyget för dig som är landsbygdsföretagare. Som abonnent får du exklusiv rätt att använda alla tjänster på members.agrolink.net portalen. Läs mer!
netmail.agrolink.net
innehåller inloggnings-möjligheter till den egna epostlådan via ett web-gränssnitt. Perfekt när du behöver åtkomst till din e-post på resa, eller från någon annans dator. Logga in!
shop.agrolink.net
är Agrolinks webb-butik där du kan beställa fågelskrämmor, finpower starthjälpar, elstängsel och annat som vi säljer. Är du företag kan du också välja att få varorna levererade mot faktura. Till butiken!
webCore är en registrerad bifirma till Agrolink och erbjuder företag och organisationer helhetslösningar i form av design av hemsidor, programmering och integrering av databaser och affärssystem för avancerade Internetlösningar. Läs mer!
Kontakta gärna Agrolink för mer information! Våra kontaktuppgifter hittar du har!
Annonser

 © Copyright 2001, Agrolink Ab