Suomeksi   Om Agrolink   Kontakta Agrolink  Bli abonnent  Logga in
 söndag 28.4.2024
 Grattis Ture
22.6.2017 / Landsbygdens Folk
Bo Storsjö skogsbruksråd
Republikens president har beviljat lantbrukare och skogsbruksingenjör Bo Storsjö titeln skogsbruksråd.
Bo Storsjö från Sideby har varit förtroendevald i ett flertal organisationer. Inom producentorganisationen har han bland annat varit ordförande för Sideby lokalavdelning av ÖSP, viceordförande för ÖSP och ordförande för ÖSP:s äggutskott och ÖSP:s och skogsvårdsföreningens energiutskott. I SLC har Storsjö varit fullmäktigeledamot och styrelsesuppleant samt ledamot i skogsutskottet.
Som styrelseordförande för Kristinestads Skogsvårdsförening hade Storsjö en nyckelroll då de österbottniska skogsvårdsföreningarna 2009 fusionerades till Skogsvårdsföreningen Österbotten, där han också var styrelseordförande fram till senaste val. Han var även under en längre tid medlem i MTK:s skogsdelegation och Metsäliittos fullmäktige och haft flera uppdrag inom Privatskogsbrukets arbetsgivare.
Förutom i ovan nämnda organisationer har Storsjö haft betydande förtroendeuppdrag inom andelsbanksrörelsen. Han har suttit i Sideby/Korsnäs Andelsbanks styrelse, Österbottens Andelsbanksförbund och Andelbankcentralen anl:s förvaltningsråd.
LF gratulerar skogsbruksrådet.

Annonser

































 © Copyright 2001, Agrolink Ab