Suomeksi   Om Agrolink   Kontakta Agrolink  Bli abonnent  Logga in
 torsdag 2.5.2024
 Grattis Vivian, Vivi
16.9.2016 / Landsbygdens Folk
LF och LoA blir LF efter årsskiftet
En av avsikterna med formatändringen är att tidningen ska bli läsvänligare och lättare att överskåda. Det gäller också tidningen som blädderversion på internet. Tidningen blir en så kallad "minitabloid", som exempelvis den svenska tidningen Land.
- Samtidigt räknar vi med att kunna trimma våra rutiner på redaktionen och att bättre kunna prioritera bevakning och innehåll, när vi har det redaktionella materialet samlat i en och samma tidning, säger chefredaktör Micke Godtfredsen. Det gäller i synnerhet som läsekretsen är den samma.
Oavsett förnyelsen kommer konceptet i stort sett att motsvara det nuvarande. Det material som hittills publicerats i LoA integreras i LF, dels i de veckovisa tidningarna och dels i speciella temanummer. Teman som kommer att bestå är till exempel skattedeklaration, årets stödansökan, byggtema, trädgård och spannmål. Också skogsnumren fortsätter som temanummer i LF.
- Det övriga materialet i LoA, som handlat om exempelvis animalieproduktion, maskiner och teknik samt kooperationen har vi för avsikt att sprida jämnt över hela utgivningsåret i LF, fortsätter Micke Godtfredsen. En del detaljer måste vi ännu lösa men allt kommer att vara klart till årsskiftet.

Annonser

































 © Copyright 2001, Agrolink Ab