Suomeksi   Om Agrolink   Kontakta Agrolink  Bli abonnent  Logga in
 torsdag 2.5.2024
 Grattis Vivian, Vivi
21.1.2014 / SLC
Jordbrukares självporträttsbilder samlas i webbportal
Är du jordbrukare och brukar ta selfie-fotografier av dig själv i arbetet? Då kan du skicka in dem till portalen Farmingselfie som hittas på adressen http://farmingselfie.com/.

Så kallade selfie-fotografier är fotografiskt självporträtt som ofta är fotograferad med en handhållen mobiltelefon eller digitalkamera.

Webbsidan upprätthålls av jordbrukarsonen William Wilson i England, som med sajten vill uppmärksamma det arbete som jordbrukare gör för att hålla allas munnar mättade, ge ett ansikte på matens producenter och skapa samhörighet i jordbrukarkåren. Webbsidan innehåller fotografier på jordbrukare från olika delar av världen och korta beskrivande texter om bilden. Nu finns även några finländska producenter med i bildkavalkaden med sina egna bilder och texter som berättar om den finländska jordbruksproduktionen.

Jordbrukare från hela världen är välkomna att skicka in sina självporträttsbilder. För att skicka in en bild och en kort beskrivande text kan man använda kontaktformuläret som hittas på webbsidan eller e-posta materialet direkt till adressen will@farmingselfie.com.






Annonser

































 © Copyright 2001, Agrolink Ab