Suomeksi   Om Agrolink   Kontakta Agrolink  Bli abonnent  Logga in
 lördag 27.4.2024
 Grattis Engelbrekt
13.1.2012 / SLC
SLC:s ungdomsutbildning ordnas 2012 i Helsingfors, Åbo och Vasa
SLC:s ungdomsutbildning ordnas 2012 i Helsingfors, Åbo och Vasa
 
SLC fortsätter traditionen med att ordna en ungdomsutbildning för unga producenter. Den första etappen arrangeras i Helsingfors på Hotell Linna den 27-28.3.2012. De två följande etapperna arrangeras i mitten av oktober i Åbo med omnejd och i Vasa i slutet av november. 
Dessutom ordnas en avslutande resa till Tyskland på våren 2013. Ungdomsutbildningen riktar sig till förbundens unga medlemmar som har genomgått generationsväxlingar, studerar inom näringen eller i övrigt är intresserade av lant- och skogsbruket. Kursen är avgiftsfri för deltagarna.
Temat för den första utbildningsetappen är beslutsfattandet inom jord- och skogsbrukspolitiken, marknaderna för jordbruksprodukter samt producentorganisationernas verksamhet.
 
- Utbildningen ger deltagarna en inblick i beslutsfattandet inom lant- och skogsbruket. Samtidigt är utbildningen en bra möjlighet att träffa myndigheternas och producentorganisationernas representanter och diskutera aktuella frågor med dem, berättar Erik Lindroos, ungdomsombudsman vid SLC.
 
Anmälan till den första utbildningsetappen tas emot senast den 17.2.2012 av de regionala förbunden. Vid anmälan meddelas transportbehov, specialdiet och behov av övernattning. Gemensam transport från regionerna ordnas vid efterfråga.
 
SLC står för utbildningens kostnader, kost och logi. SLC bekostar även transporten enligt billigaste färdmedel och transporterna koordineras av det egna förbundet. Mer information om utbildningen hittas på www.slc.fi.
 
ÖSP: anmälan och meddelande om transportbehov till Gun Boström, tel. 06-318 9210 eller gun.bostrom(at)slc.fi
NSP: anmälan till NSP:s kansli tel. 09-601 588 eller nsp(at)slc.fi
ÅSP: anmälan till ÅSP:s kansli tel. 040-511 0886 eller asp(at)slc.fi
ÅPF: anmälan och meddelande om transportbehov till ÅPF:s kansli, tel. 018-329 841.

Annonser

































 © Copyright 2001, Agrolink Ab