Suomeksi   Om Agrolink   Kontakta Agrolink  Bli abonnent  Logga in
 torsdag 2.5.2024
 Grattis Vivian, Vivi
13.2.2009 / Landsbygdens Folk
SLC bäst på att värva kunder till företagshälsovården i fjol
SLC får pris för flest nya anslutna medlemmar till företagshälsovården. SLC kom närmast LPA:s uppställda mål för i fjol på en 10 procents ökning av anslutna jordbrukare. Fjolåret hade utlysts till temaår för företagshälsovården.
Vinnaren SLC uppnådde 9,95 procent. I absoluta siffror motsvarar ökningen 200 nya SLC-kunder hos företagshälsovården, varav en stor del torde ha kommit till inom ÖSP:s område.
SLC kunde således kamma hem första priset på 5.000 euro.
- Pengarna kommer i första hand till användning hos dem som har utfört värvningsinsatsen, sade SLC:s ordförande Holger Falck som i måndags tog emot utmärkelsen av direktören för LPA:s kundservice Antti Huhtamäki.
På andra plats i tävlingen kom MTK i Satakunda med en ökning på 9,01 procent och på tredje plats MTK i Birkaland med 7,78 procent. Andra priset är 2.000 och tredje priset 1.000 euro.
Allt som allt anslöt sig 2.050 nya kunder till företagshälsovården, vilket betyder en ökning med cirka 6,3 procent.
- Det var inte helt i enlighet med målsättningen men ändå en klar ökning, sade Antti Huhtamäki vid överräckningen av prisen i måndags.
I anslutning till kampanjen har LPA tillsammans med de övriga arrangörerna, det vill säga SLC, MTK, ProAgria, Arbetshälsoinsitutet och företagshälsovården ordnat 120 evenemang, som lockat omkring 18.000 deltagare.
Förutom att värva kunder var syftet med temaåret att sätta fokus på jordbrukarnas arbetshälsa i vid bemärkelse. Bland annat har trygga arbetssätt, personlig skyddsutrustning och psykiskt välmående tagits upp. Utgångspunkten är att om jordbrukarna mår bra så är det också lättare att orka i arbetet.

Annonser

































 © Copyright 2001, Agrolink Ab